Doe mee met de Livestream Pubquiz

 De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere woensdag en zondag  om 19:00, en iedere eerste donderdag van de maand de Pop- & Showbizzquiz. Alle quizzen worden op dit moment alleen online gespeeld.

ONLINE

Pubquiz

De livestream-pubquiz op woensdag (19.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (19.00u) zullen wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz organiseren. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment!  Deelname voor elke quiz is €12,50 per team.

Pop- & Showbizzquiz

Iedere eerste donderdag van de maand spelen wij de traditionele Pop- & Showbizzquiz. Bij deze quiz word je getest op je kennis van lekkere muziek en de laatste nieuwtjes op het gebied van films, showbizz en zoetsappige roddels! Geef je op met je team en speel gezellig mee voor leuke prijzen!

Speel iedere maand op de eerste donderdagavond vanaf 19:00 uur online mee met de Pop- en Showbizzquiz. Live vanuit Café de Toeter!

Open Nederlandse Quiz Contest 2021

Zaterdag 6 februari 2021 vond de twaalfde editie van de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) plaats. Dit jaar uitsluitend online.

Team hebben gestreden om de titel ‘Beste Quiz Team van 2021’. A Tribe Called Quiz ging er met de 1e prijs vandoor.  De quiz bestond net als de voorgaande edities uit negen spannende vragenrondes die gaan over showbizz, nieuws, geschiedenis en topografie. In totaal waren er twee muziekrondes, twee fotorondes en vijf rondes met algemene kennisvragen.

Bekijk de einduitslag van de ONQC van 6 februari 2021.