Doe mee met de Pubquiz

De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere woensdag en zondag  om 19:00, en iedere eerste donderdag van de maand de Pop- & Showbizzquiz. Meespelen in De Toeter is vanaf 6 juni weer mogelijk! Teams van maximaal 4 personen kunnen zich opgeven. Vol=vol! Wees er snel bij!

IN DE TOETERONLINE

Pubquiz

De livestream-pubquiz op woensdag (19.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (19.00u) zullen wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz organiseren. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment!  Deelname voor elke onlinequiz is €12,50 per team. Vanaf 9 juni is meespelen in De Toeter ook weer mogelijk! Team van maximaal 4 personen kunnen zich opgeven via onderstaande knop!

Pop- & Showbizzquiz

Iedere eerste donderdag van de maand spelen wij de traditionele Pop- & Showbizzquiz. Bij deze quiz word je getest op je kennis van lekkere muziek en de laatste nieuwtjes op het gebied van films, showbizz en zoetsappige roddels! Geef je op met je team en speel gezellig mee voor leuke prijzen!

Speel iedere maand op de eerste donderdagavond vanaf 19:00 uur mee met de Pop- en Showbizzquiz.

Pubquiz reservering

*** Als u niet naar de bedankpagina wordt gestuurd na het invullen, loop dan de velden na en kijk welke niet (goed) is ingevuld.
*** If you're not redirected to the 'thank you' page after submitting the form, please check if all fields have been filled out.