Doe mee met de Livestream Pubquiz

De Toeter quizt doorrrrr! Ook in deze zware quarantainetijden gaan we er met z’n allen wat moois van maken, en daarom schakelen we over op een wekelijkse livestream-pubquiz. Iedere woensdag en zondag, zoals je gewend bent, live vanuit Café de Toeter! Het enige verschil: je hoeft er dit keer de bank niet meer voor af.

AanmeldenScores en foto's

Pubquiz

De pubquiz bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en een fragmentenronde. Je kunt natuurlijk als eenpersoons team meespelen, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden, familie, kennissen of collega’s een team vormt.

Kom elke woensdagavond vanaf 20:00 uur en iedere zondag vanaf 19:00 uur quizzen in De Toeter! Reserveren is gewenst, deelname € 2,50 p.p. (max 5 pers. per team). Bel 050-3124499 of meld je aan via de website.

Quiz-arrangement

Je kunt ook een Quiz-Arrangement boeken. Boek samen met je vrienden- en/of collega’s het Quiz-Arrangement tijdens één van de wekelijkse Pubquizzen door Quiz-vragen.nl in De Toeter. Bij dit arrangement kun je voor € 15,50 p.p. een avondje gezellig quizzen, inclusief een heerlijke maaltijd. Voor € 25.50 p.p. krijg je een 3-gangen diner.

LET OP: Enkel wanneer op de bewuste dag voor 12.00 uur de reservering is geplaatst en keuzes van de gerechten zijn doorgegeven.

Pop- & Showbizzquiz

Iedere eerste donderdag van de maand spelen wij de traditionele Pop- & Showbizzquiz in De Toeter. Bij deze quiz word je getest op je kennis van lekkere muziek en de laatste nieuwtjes op het gebied van films, showbizz en zoetsappige roddels! Ook spelen we tijdens de Pop- & Showbizzquiz de ‘Fifty-fiftyronde’ waarbij de prijs mede mogelijk gemaakt wordt door theater De Oosterpoort. Hierbij maakt de winnaar kans op vrije entreekaarten voor een leuk concert in theater De Oosterpoort of Grand Theatre! Geef je op met je team en speel gezellig mee voor leuke prijzen!

Kom iedere maand op de eerste donderdagavond vanaf 20:00 uur popquizzen in De Toeter! Reserveren is gewenst. Deelname € 2,50 p.p. (max 7 pers. per team om in aanmerking te komen voor prijzen. Groter team mag wel). Reserveer via het formulier of bel 050-3124499 (reserveringen per mail tot uiterlijk 17.00 uur, voorafgaand aan de quiz).

Open Nederlandse Quiz Contest 2021

Zaterdag 6 februari 2021 vindt de twaalfde editie van de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) plaats in de Martinikerk te Groningen.

Teams zullen tijdens deze internationale quiz strijden om de titel ‘Beste Quiz Team van 2021’. Studententeams maken kans op de prijs voor het ‘Beste Studententeam van 2021’. In de Martinikerk in Groningen worden diverse rondes voorgelegd door onze quizmaster. De quiz bestaat net als de voorgaande edities uit negen spannende vragenrondes die gaan over showbizz, nieuws, geschiedenis en topografie. In totaal zijn er twee muziekrondes, twee fotorondes en vijf rondes met algemene kennisvragen.

Bekijk de einduitslag van de ONQC van 1 februari 2020.