Doe mee met de Pubquiz

De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere woensdag om 20.00 en zondag  om 19:00, en iedere eerste donderdag van de maand de Pop- & Showbizzquiz 20.00. Meespelen in De Toeter is weer mogelijk! Vol=vol! Wees er snel bij!

IN DE TOETERONLINE

Pubquiz

De livestream-pubquiz op woensdag (20.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (20.00u) zullen wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz organiseren. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment!  Deelname voor elke onlinequiz is €12,50 per team. Meespelen in De Toeter is ook weer mogelijk!

Quiz-arrangement

Je kunt ook een Quiz-Arrangement boeken. Boek samen met je vrienden- en/of collega’s het Quiz-Arrangement tijdens één van de wekelijkse Pubquizzen door Quiz-vragen.nl in De Toeter. Bij dit arrangement kun je voor € 15,00 p.p. een avondje gezellig quizzen, inclusief een heerlijke maaltijd en een (alcoholvrij) Rockin’ Ludina biertje van de tap.

LET OP: Enkel wanneer op de bewuste dag voor 12.00 uur de reservering is geplaatst en keuzes van de gerechten zijn doorgegeven.

Pop- & Showbizzquiz

Iedere eerste donderdag van de maand spelen wij de traditionele Pop- & Showbizzquiz. Bij deze quiz word je getest op je kennis van lekkere muziek en de laatste nieuwtjes op het gebied van films, showbizz en zoetsappige roddels! Geef je op met je team en speel gezellig mee voor leuke prijzen!

Speel iedere maand op de eerste donderdagavond vanaf 20:00 uur mee met de Pop- en Showbizzquiz.

Pubquiz reservering

*** Als u niet naar de bedankpagina wordt gestuurd na het invullen, loop dan de velden na en kijk welke niet (goed) is ingevuld.
*** If you're not redirected to the 'thank you' page after submitting the form, please check if all fields have been filled out.