Doe mee met de Livestream Pubquiz

De Toeter quizt doorrrrr! Ook in deze zware quarantainetijden gaan we er met z’n allen wat moois van maken, en daarom schakelen we over op een wekelijkse livestream-pubquiz. Iedere  woensdag, zondag(en elke eerste donderdag van de maand) zoals je gewend bent, live vanuit Café de Toeter! Het enige verschil: je hoeft er dit keer de bank niet meer voor af.

AanmeldenScores en foto's

Pubquiz

De livestream-pubquiz op woensdag (20.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (20.00u) zullen wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz organiseren. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment!  Deelname voor elke quiz is €12,50 per team.

Quiz-arrangement

Je kunt ook een Quiz-Arrangement boeken. Boek samen met je vrienden- en/of collega’s het Quiz-Arrangement tijdens één van de wekelijkse Pubquizzen door Quiz-vragen.nl in De Toeter. Bij dit arrangement kun je voor € 15,50 p.p. een avondje gezellig quizzen, inclusief een heerlijke maaltijd. Voor € 25.50 p.p. krijg je een 3-gangen diner.

LET OP: Enkel wanneer op de bewuste dag voor 12.00 uur de reservering is geplaatst en keuzes van de gerechten zijn doorgegeven.

Pop- & Showbizzquiz

Iedere eerste donderdag van de maand spelen wij de traditionele Pop- & Showbizzquiz in De Toeter. Bij deze quiz word je getest op je kennis van lekkere muziek en de laatste nieuwtjes op het gebied van films, showbizz en zoetsappige roddels! Ook spelen we tijdens de Pop- & Showbizzquiz de ‘Fifty-fiftyronde’ waarbij de prijs mede mogelijk gemaakt wordt door theater De Oosterpoort. Hierbij maakt de winnaar kans op vrije entreekaarten voor een leuk concert in theater De Oosterpoort of Grand Theatre! Geef je op met je team en speel gezellig mee voor leuke prijzen!

Kom iedere maand op de eerste donderdagavond vanaf 20:00 uur popquizzen in De Toeter! Reserveren is gewenst. Deelname € 2,50 p.p. (max 7 pers. per team om in aanmerking te komen voor prijzen. Groter team mag wel). Reserveer via het formulier of bel 050-3124499 (reserveringen per mail tot uiterlijk 17.00 uur, voorafgaand aan de quiz).

Open Nederlandse Quiz Contest 2021

Zaterdag 6 februari 2021 vindt de twaalfde editie van de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) plaats in de Martinikerk te Groningen.

Teams zullen tijdens deze internationale quiz strijden om de titel ‘Beste Quiz Team van 2021’. Studententeams maken kans op de prijs voor het ‘Beste Studententeam van 2021’. In de Martinikerk in Groningen worden diverse rondes voorgelegd door onze quizmaster. De quiz bestaat net als de voorgaande edities uit negen spannende vragenrondes die gaan over showbizz, nieuws, geschiedenis en topografie. In totaal zijn er twee muziekrondes, twee fotorondes en vijf rondes met algemene kennisvragen.

Bekijk de einduitslag van de ONQC van 1 februari 2020.