Doe mee met de Pubquiz

De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere woensdag om 20.00 en zondag om 19:00 (momenteel alleen online). Geef je op en speel mee met je team!

 

Heb je eens een online quiz gewonnen en heb je nog een voucher? Deze kunnen ingeleverd worden tot 1 maart 2022!

 

IN DE TOETERONLINE

Pubquiz

De (online) pub quiz op woensdag (20.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Deelname voor elke online quiz is €12,50 per team. Meespelen in De Toeter is ook weer mogelijk! Deelname voor meespelen in het café kost €2.50 per persoon.

Quiz-arrangement

Je kunt ook een Quiz-Arrangement boeken. Boek samen met je vrienden- en/of collega’s het Quiz-Arrangement tijdens één van de wekelijkse Pubquizzen door Quiz-vragen.nl in De Toeter. Bij dit arrangement kun je voor € 15,00 p.p. een avondje gezellig quizzen, inclusief een heerlijke maaltijd en een (alcoholvrij) Rockin’ Ludina biertje van de tap.

Open Nederlandse Quiz Contest

Zaterdag 5 februari 2022 vindt alweer de dertiende editie van de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) plaats. Dit jaar is het, in verband met de regelgeving niet mogelijk om het fysiek te organiseren. Daarom hebben we besloten om de quiz dit jaar weer gratis online te organiseren. Zien wij jullie online verschijnen? Het belooft weer een gezellige en spannende quizavond te worden!

 

Pubquiz reservering

LET OP: Teams van 6 of meer personen spelen niet mee om de prijzen

*** Als u niet naar de bedankpagina wordt gestuurd na het invullen, loop dan de velden na en kijk welke niet (goed) is ingevuld.
*** If you're not redirected to the 'thank you' page after submitting the form, please check if all fields have been filled out.