Doe mee met de Livestream Pubquiz

 De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere maandag, woensdag en zondag  om 19:00, en iedere eerste donderdag van de maand de Pop- & Showbizzquiz. Alle quizzen worden op dit moment alleen online gespeeld.

ONLINE

Pubquiz

De livestream-pubquiz op woensdag (19.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (19.00u) zullen wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz organiseren. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment!  Deelname voor elke quiz is €12,50 per team.

Toeterlight 

De Toeterlightquiz is terug! Elke maandag om 19:00 uur kun je uitsluitend online meedoen aan de Toeterlightquiz. Deze quiz is iets korter en makkelijker dan de reguliere pubquiz, hierdoor toegankelijk voor iedereen! Daarnaast staat ongeveer één keer in de maand deze quiz in het teken van een thema. Gewoon vanuit jouw huiskamer en veilig op afstand kun jij met deze Nederlandse quiz de week goed beginnen.

Pop- & Showbizzquiz

Iedere eerste donderdag van de maand spelen wij de traditionele Pop- & Showbizzquiz. Bij deze quiz word je getest op je kennis van lekkere muziek en de laatste nieuwtjes op het gebied van films, showbizz en zoetsappige roddels! Geef je op met je team en speel gezellig mee voor leuke prijzen!

Speel iedere maand op de eerste donderdagavond vanaf 19:00 uur online mee met de Pop- en Showbizzquiz. Live vanuit Café de Toeter!

Open Nederlandse Quiz Contest 2021

Zaterdag 6 februari 2021 vindt de twaalfde editie van de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) plaats in de Martinikerk te Groningen.

Teams zullen tijdens deze internationale quiz strijden om de titel ‘Beste Quiz Team van 2021’. Studententeams maken kans op de prijs voor het ‘Beste Studententeam van 2021’. In de Martinikerk in Groningen worden diverse rondes voorgelegd door onze quizmaster. De quiz bestaat net als de voorgaande edities uit negen spannende vragenrondes die gaan over showbizz, nieuws, geschiedenis en topografie. In totaal zijn er twee muziekrondes, twee fotorondes en vijf rondes met algemene kennisvragen.

Bekijk de einduitslag van de ONQC van 1 februari 2020.