Doe mee met de Pubquiz

De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere woensdag om 20.00 en zondag  om 19:00. Meespelen in De Toeter is weer mogelijk! Vol=vol! Wees er snel bij!

IN DE TOETERONLINE

Pubquiz

De (online) pub quiz op woensdag (20.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Deelname voor elke online quiz is €12,50 per team. Meespelen in De Toeter is ook weer mogelijk! Deelname voor meespelen in het café kost €2.50 per persoon.

Quiz-arrangement

Je kunt ook een Quiz-Arrangement boeken. Boek samen met je vrienden- en/of collega’s het Quiz-Arrangement tijdens één van de wekelijkse Pubquizzen door Quiz-vragen.nl in De Toeter. Bij dit arrangement kun je voor € 15,00 p.p. een avondje gezellig quizzen, inclusief een heerlijke maaltijd en een (alcoholvrij) Rockin’ Ludina biertje van de tap.

Pubquiz reservering

LET OP: Teams van 6 of meer personen spelen niet mee om de prijzen

*** Als u niet naar de bedankpagina wordt gestuurd na het invullen, loop dan de velden na en kijk welke niet (goed) is ingevuld.
*** If you're not redirected to the 'thank you' page after submitting the form, please check if all fields have been filled out.