Activiteiten

Wij bieden diverse activiteiten aan, van proeverijen, rondvaarten, sups tot verschillende quizzen. Of het nu voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje, familiedag of andere gezellige bijeenkomst is, wij maken er een leuke activiteit van!

Reserveren

Bootverhuur & rondvaart in Groningen

Een schitterende stad, gezellige grachten en een heerlijk weertje, daarbij kan een rondvaart door de grachten niet ontbreken. Huur een boot en vaar zelf of wordt gevaren. Iedereen is bij ons welkom vanaf 2 tot 100 personen. De kosten voor het huren van een boot waarbij zelfstandig wordt gevaren zijn € 55 incl. btw voor het eerste uur en € 30 voor ieder volgend uur. Daarnaast wordt er € 100 borg gevraagd. Word je liever gevaren? Dat kan al vanaf € 100.

Suppen door de Groninger grachten

Peddel door de grachten en ontdek de stad vanaf het water. Suppen is niet moeilijk, het enige wat je nodig hebt is een beetje focus en balans. Een spontane duik is niet uitgesloten, daarom raden wij je aan om zwem- of sportkleding aan te doen. Iedereen tot een groep van 50 personen is bij ons welkom om sups te huren! De kosten zijn vanaf € 10 per uur p.p.

Onze populaire pubquizzen

Onze pubquiz is een super leuke activiteit en geschikt voor elke groep en leeftijd. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals geschiedenis, politiek, sport en topografie. Je bent elke woensdag vanaf 20:00 uur welkom en zondag vanaf 19:00 uur. Je hoeft je van tevoren alleen aan te melden. Als je mee wilt doen voor de prijzen mag een team uit maximaal 5 personen bestaan en de kosten zijn € 2,50 p.p. Tevens kun je elke eerste donderdag van de maand meedoen aan de Pop- & Showbizzquiz.

Proeverijen & High whisk(e)y / -beer

Heb je altijd al eens meer over bier of whisk(e)y willen weten? Boek dan één van onze proeverijen, waarbij je meer zult leren over de productiewijze en diverse smaken zult kunnen onderscheiden.

Het is ook mogelijk om te genieten van een High Beer of High Whisky. Hierbij krijg je drie proefglazen geserveerd met een lekkere hapjesplank. Door ons personeel achter de bar wordt een korte uitleg gegeven.

Een proeverij is al te boeken vanaf € 20,50 per persoon. De High Beer kun je boeken voor € 14,50 per persoon en de High Whisky voor € 19,50 per persoon.

Bekijk de Whisk(e)proeverij of ga naar de Bierproeverij.

Activiteit boeken