Activiteiten

Wij bieden diverse leuke activiteiten aan,  van proeverijen, rondvaarten, sups, quizzen en online activiteiten. Of het nu voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje, familiedag of andere gezellige bijeenkomst is, wij maken er een leuke activiteit van!

Reserveren

Onze populaire pubquizzen

De pub quiz op woensdag 20:00 uur en zondag 19:00 uur bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Wil je een pubquiz organiseren speciaal voor jullie bedrijf, vriendengroep of familie? Dat kan ook! Mail naar info@cafedetoeter.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden!

Proeverijen

Heb je altijd al eens meer over bier of whisk(e)y willen weten? Boek dan één van onze (online)proeverijen, waarbij je meer zult leren over de productiewijze en diverse smaken zult kunnen onderscheiden.

Een proeverij is al te boeken vanaf € 22,50 per persoon. De proeverij met exclusieve bieren kunnen we organiseren vanaf €32,50 per persoon.

Bekijk de Whisk(e)proeverij of ga naar de Bierproeverij.

Bootverhuur & rondvaart in Groningen

Een schitterende stad, gezellige grachten en een heerlijk weertje, daarbij kan een rondvaart door de grachten niet ontbreken. Huur een boot en vaar zelf of wordt gevaren. Iedereen is bij ons welkom vanaf 2 tot 100 personen. De kosten voor het huren van een boot waarbij zelfstandig wordt gevaren zijn € 60 incl. btw voor het eerste uur en € 35 voor ieder volgend uur. Daarnaast wordt er € 100 borg gevraagd. Word je liever gevaren? Dat kan al vanaf €105.

 

 

Suppen door de Groninger grachten

Peddel door de grachten en ontdek de stad vanaf het water. Suppen is niet moeilijk, het enige wat je nodig hebt is een beetje focus en balans. Een spontane duik is niet uitgesloten, daarom raden wij je aan om zwem- of sportkleding aan te doen. Iedereen tot een groep van 50 personen is bij ons welkom om sups te huren! De kosten zijn vanaf € 10 per uur p.p.

 

Activiteit boeken

Dit is een aanvraag en géén definitieve reservering. U krijgt van ons een reactie per mail op uw aanvraag.