Activiteiten

Ondanks Corona bieden wij diverse activiteiten aan,  van proeverijen, rondvaarten, sups tot verschillende quizzen. Of het nu voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje, familiedag of andere gezellige bijeenkomst is, wij maken er een leuke activiteit van!

Reserveren

Onze populaire pubquizzen

De livestream-pubquiz op woensdag (20.00u) en zondag  (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. De Toeterquiz light livestream-pubquiz op maandag (20.00u) bestaat uit 6 rondes, waarvan 4 algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Deze quiz heeft een oud-Hollands tintje, zal soms een themaquiz zijn en wordt alleen in het Nederlands gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (20.00u) zullen wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz organiseren. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment! Op elke vrijdag organiseren wij de VrijMibo quiz (17.00u) compleet verzorgd met een heerlijke borrelpakket. Deelname voor elke quiz is €12,50 per team. 

Wil je een pubquiz organiseren speciaal voor jullie bedrijf, vriendengroep of familie? Dat kan ook! Mail naar info@cafedetoeter.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden! 

Proeverijen & High whisk(e)y / -beer

Heb je altijd al eens meer over bier of whisk(e)y willen weten? Boek dan één van onze proeverijen, waarbij je meer zult leren over de productiewijze en diverse smaken zult kunnen onderscheiden. Vraag nu een offerte aan en haal je proeverij pakket op bij Café de Toeter. Een van onze sommeliers zal via Zoom of Microsoft Teams de proeverij presenteren. 

Het is ook mogelijk om te genieten van een High Beer of High Whisky. Hierbij krijg je drie proefglazen geserveerd met een lekkere hapjesplank. Door ons personeel achter de bar wordt een korte uitleg gegeven.

Een proeverij is al te boeken vanaf € 20,50 per persoon. De High Beer kun je boeken voor € 14,50 per persoon en de High Whisky voor € 19,50 per persoon. 

Bekijk de Whisk(e)proeverij of ga naar de Bierproeverij.

Bootverhuur & rondvaart in Groningen

Een schitterende stad, gezellige grachten en een heerlijk weertje, daarbij kan een rondvaart door de grachten niet ontbreken. Huur een boot en vaar zelf of wordt gevaren. Iedereen is bij ons welkom vanaf 2 tot 100 personen. De kosten voor het huren van een boot waarbij zelfstandig wordt gevaren zijn € 55 incl. btw voor het eerste uur en € 30 voor ieder volgend uur. Daarnaast wordt er € 100 borg gevraagd. Word je liever gevaren? Dat kan al vanaf €100. 

LET OP! Er wordt voor de huur van de sloep een maximum gesteld op 3 personen mits je familie bent, dan is het maximum 4 personen. Dit wordt gehanteerd om de maatregelen van het RIVM zo goed mogelijk op te volgen en om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. 

 

Activiteit boeken