Over Ons

Al meer dan 30 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om heerlijk te genieten.

De Toeter

Sinds 1 juni 2005 zijn Arianne Vreeburg en Maik van Heerd de uitbaters van De Toeter. De Toeter bestaat sinds 1987 en wij zijn de 3e ondernemers.

Het idee was om van het dartcafé een Whisk(e)y en Biercafé te maken waar de pubquiz een prominente rol zou spelen. Vanaf 1 juli 2005 hadden we de eerste 50 single malt whisk(e)y’s op het schap staan en breidden we het bierassortiment uit naar 4 tapkranen en 40 flesbieren. Woensdag 6 juli 2005 zijn we gestart met de eerste wekelijkse pubquiz. In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid naar 19 tapkranen, 350 single malt whisk(e)y’s en een wekelijkse pubquiz op woensdag en zondag. Sinds 2008 zijn we praktisch ieder jaar een vaste waarde geweest in de café top 100 en in 2018 provinciewinnaar op nummer 18. In 2010 zijn we benoemd tot beste single malt horecagelegenheid van Nederland.

Werken bij de Toeter

Wij hebben op dit moment geen vacatures, maar lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Voor horecatalent hebben wij altijd plek! Stuur ons een mail met het onderwerp: ‘open sollicitatie’ en je hoort snel iets van ons.