Speciaalbier

Whisk(e)y- en Speciaalbiercafé De Toeter in Groningen heeft een breed assortiment van speciaalbieren waar je uit kunt kiezen. Van traditionele, wereldberoemde abdijbieren en trappisten tot bijzondere en vernieuwende speciaalbieren, je kunt het proeven in De Toeter. Wij beschikken over 19 (wissel)kranen en meer dan 200 bieren op fles. Stap eens binnen in ons café en laat je meenemen in de prachtige wereld van speciaalbier. Elke maand hebben wij verschillende tapbieren en flesbieren van de maand.

BierproeverijBiermenu

Bier bestellen

Heb je onze heerlijke tapbieren gemist? Of wil je een avond extra leuk maken met een heerlijk bierpakket? Je kunt nu crowlers en bierpakketten bij ons bestellen! De pakketten zijn alleen beschikbaar voor afhalen of bezorging binnen Groningen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Pre-party Bierfestival Groningen


In april is het tijd voor het eerste online Bierfestival Groningen. Omdat wij niet kunnen wachten houden we op 20 maart al een Preparty! Hierbij zullen een aantal lokale en internationale brouwers aanschuiven om vragen te beantwoorden over speciaal bier en het brouwproces. Naast de grote livestream voor het festival is er ook een masterclass via zoom waarin de brouwers zelf tekst en uitleg komen geven. Wil je nou een mooi pakket bieren met bijpassende hapjes en een leuke zoom bijeenkomst meld je dan nu aan via de link.

Rockin’ Ludina

Onze brouwerij Rockin’ Ludina is een jonge brouwerij in de stad Groningen. De brouwerij is uitgegroeid van hobby tot een serieuze brouwerij. Wij proberen onderscheidend te zijn door gebruik te maken van streekproducten als graan, hop en mout. Daarnaast maken wij unieke specials met houtlagering.

Bierproeverijen

Dorst en meer willen weten over alle verschillende biersoorten, het productieproces, de ontstaansgeschiedenis en nog veel meer?

Boek een  online bierproeverij!

Bierproeverijen & bierplankjes

De Toeter beschikt over een groot assortiment speciaalbieren van de tap en op fles. Over deze bieren is bij velen echter vaak weinig bekend. Daarom willen wij jou tijdens deze bierproeverij graag kennis laten maken met vijf van onze speciaalbieren van de fles.

De bieren die onder andere geproefd zullen worden zijn: blond, dubbel, trappisten, abdij en ale bieren. Ook zul je informatie krijgen over de geschiedenis en het productieproces van deze bieren.

Prijs: €20.50 p.p.
Duur: 1.5 uur.
Deelname: Minimaal 8 personen.
Smakelijke toevoeging: Voor slechts € 4.60 per persoon serveren wij bijpassende delicatessen.
Bijzonderheden: Op dit moment alleen online. Je krijgt 5 flesjes speciaalbier. Binnen de stad Groningen bezorgen we het pakket gratis. Buiten Groningen worden verzendkosten in rekening gebracht.

Liever een online proeverij met exclusievere bieren? Dit kan al vanaf €30,- per persoon. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Op dit moment niet mogelijk!

Drie proefglazen speciaalbier van de tap in combinatie met een royale hapjesplank. Graag vooraf reserveren.

Prijs: € 14.50 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 2 personen.

Bierliefhebber en wil je geen keuzestress? Bestel dan één van onze lekkere bierpakketten!

Biermenu Trappisten €17.50
5 verschillende Trappisten

Classicbieren pakket €15,-
5 verschillende klassieke bieren

De pakketten zijn af te halen op woensdag en zondag van 15.00-18.30 bij ons ins het café! In combinatie met een quizaanmelding kunnen we het pakket ook bezorgen in de stad Groningen.