Bootverhuur & Rondvaarten

Lees uitgebreide informatie, verschillende opties en waar je rekening mee moet houden bij het huren van bootjes in Groningen en de rondvaarten door de Groninger grachten.

Reserveren

Boot huren in Groningen

Je kunt bij Café De Toeter elektrosloepen huren en rondvaarten boeken voor een tocht door de grachten van Groningen, waarbij je langs de mooiste plekjes van Groningen vaart, zoals de Ooster- , Wester- en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadsschouwburg. Wanneer je een volledig middag- of avondprogramma inclusief bijvoorbeeld whiskyproeverij, triviantquiz en eten wil boeken dan kan dat allemaal. De gezelligheid van het café nemen we mee op het water!

Rondvaart door Groningen

Rondvaart door Groningen t/m 9 personen: € 120,00 voor het eerste uur. € 45,00 Voor ieder volgend uur (exclusief consumpties).

Rondvaart door Groningen t/m 20 personen: € 175,00 voor het eerste uur. € 65,00 Voor ieder volgend uur (exclusief consumpties).

Rondvaart door Groningen t/m 32 personen: € 210,00 voor het eerste uur. € 90,00 Voor ieder volgend uur (exclusief consumpties).

Stadsgids bijboeken (NL-EN)? Dat kan voor €90,- per uur. Natuurlijk beschikken onze schippers over de nodige kennis m.b.t. de stad Groningen. Voor meer specifieke informatie over de stad raden wij echter één van onze stadsgidsen aan.

Bijzonderheden: Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Elektrosloep huren in Groningen

Naast onze reguliere rondvaarten is het ook mogelijk om zonder schipper zelfstandig door de gezellige grachten van de prachtige Groningse binnenstad te varen. Na afloop van uw tocht kun je het sloepje weer afleveren bij het startpunt.

Wil je wat meer te weten te komen over de bijzondere plekken en bezichtigingen die Groningen te bieden heeft? Wij hebben een volledige vaarroute door de grachten uitgestippeld, waarop alle bezienswaardigheden met illustraties staan aangegeven.

Het is ook mogelijk om heerlijk verzorgde pakketten mee te nemen op de boot, bestaande uit hapjes en drankjes:

Pakket 1

Drankjes en hapjes € 10,- p.p.
2 consumpties p.p. (Bier/ fris/ wijn)
Bitterballen

Pakket 2

4 consumpties p.p. (Bier/ fris/ wijn). Nootjes & kaas/ worst.

Prijs: € 15.50

Pakket 3

Glas Prosecco
2 consumpties p.p.

Luxe hapjes
1. Knoflookolijven
2. Stokbrood met aioli & tapenade
3. Spiesje met tomaat, basilicum en mozzarella
4. Serranoham met meloen

Prijs: Vanaf 4 personen € 17,00 p.p.

Prijs: € 70 voor het eerste uur. € 45 voor ieder volgend uur.
Aantal deelnemers: Max. 10 volwassenen.
Bijzonderheden: Als borg vragen wij € 100 + een geldig legitimatiebewijs. Drankjes & hapjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het meenemen van eigen drankjes & hapjes of te barbecueën op de boot is niet toegestaan. Voor de schipper is het verboden om alcoholische dranken te nuttigen.

Rondvaart arrangement

Onbezorgd genieten van een prachtige rondvaart? Dat kan bij ons!

Dit arrangement bestaat uit een rondvaart van 1,5 uur met een bier-/ of whisk(e)y proeverij aan boord. De proeverij kan worden gecombineerd met een smakelijke toevoeging. Voor slechts €9,50 per persoon serveren wij diverse bijpassende delicatessen.

Hebben jullie specifieke wensen? Neem contact met ons op voor een arrangement op maat.

 

Prijs: € 34,50 excl. bijpassende delicatessen
Aantal deelnemers: Min 8 volwassenen.
Duur: 1,5 uur

Sloep of rondvaart reserveren

Dit is een aanvraag en géén definitieve reservering. U krijgt van ons een reactie per mail op uw aanvraag.